Welcome Home, agenție imobiliară de project management pentru persoane fizice

Welcome Home

Welcome Home este prima agenție de project management imobiliar adresată persoanelor fizice.

Compania își propune să scurteze timpul de construcție al caselor în regim propriu și să economisească timpul clientului, preluând de la acesta întreaga activitate de supervizare a procesului. Noua afacere a fost înființată cu o investiție de 20.000 EUR iar targetul pentru primul an este o cifră de afaceri de aproximativ 250.000 EUR.

La ultimele ediții ale evenimentelor noastre imobiliare am efectuat un studiu printre participanți, principalele concluzii fiind că bucureștenii alocă între doi și trei ani pentru construcția casei în regim propriu și pierd cel puțin 520 de ore pe an în acest proces, de la selecția terenului, întâlnirile cu proiectantul și până la urmărirea antreprenorului și diverșilor furnizori de finisaje. Am deschis Welcome Home cu scopul de a scurta procesul și a economisi timpul clienților, spune Dora Pătrașcu, PR Manager, K Group.

Agenția oferă servicii pentru București și județul Ilfov și poate prelua integral sau doar o parte din proces: identificarea terenului (selectarea de oferte în funcție de buget, suprafață și zona dorită), proiectare (selectarea unui plan arhitectural din baza de date sau proiectare customizată), acte (dosar vânzare cumpărare-teren, certificat de urbanism, studiu geotehnic, obținerea avizelor și a autorizației de construcție), contractul cu antreprenorul general și supervizarea etapelor de construcție, incluzând aici sistemele de automatizare pentru casa inteligentă, proiect de design interior, peisagistică și curățenia finală.

Clienții nu au costuri suplimentare deoarece comisionul agenției este oferit direct de către furnizorii de servicii.