Villa HePa Brașov se deschide pentru evenimente

0

Villa HePa Brașov, sau fosta casă Hesshaimer își redeschide porțile pentru public, în scopul exclusiv de a găzdui evenimente.

Villa Hepa are capacitate de primire a 52 de persoane.

Parterul vilei este impartit in 3 saloane. Decorul este construit in jurul unei palete de culori lemnoase, iar pentru mobilier au fost alese piese simple, neopulente dar luxuriante prin materialele din care acestea sunt confectionate.

Avantajul acestei constructii cromatice este adaptabilitatea si maleabilitatea. Practic, culorile lemnoase primesc orice fel de adaosuri cromatice sau idei de decor fara a concura cu acestea.

Oferta complexa nu se rezuma doar la necesitatile de baza in organizarea evenimentelor. Un serviciu extra cu care se mandresc cei din echipa Villa HePa Brașov este “Gradinita HePa”.

„Suntem oameni cu familie si copii, avem prieteni si parteneri de afaceri care la fel au familii si stim deja ca ziua, in mare parte e dedicata carierei. De aceea, aici, la Villa HePa ne-am hotarat sa oferim o parte din interior si copiilor: astfel camerele spatioase de la etaj sunt destinate exclusiv copiilor fiind amenajate centre de joaca, unde sunt intampinati si indrumati de parteneri de joaca tineri, de fapt niste copii mai mari foarte responsabili, care in cele cateva ore pe care le petrec alaturi de cei mici se reintorc cu drag in lumea copilariei si se implica activ in joaca lor.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.