TIMON se mută pe Arena Națională

timon

Între 25-28 mai se va desfășura, la Arena Națională, prima ediție din acest an a tIMOn – târgul imobiliar național.

Cel mai mare târg imobiliar din România se mută într-o locație nouă, reprezentativă pentru Bucureștiul modern și va reuni un număr impresionant de oferte imobiliare, prezentate în exclusivitate de către cel mai mare număr de expozanți dintre toate evenimentele de profil organizate până acum.

 

Targul Imobiliar National devine international

“Am fost mereu pionieri pentru piața rezidențială din România, iar după 10 ani de la prima ediție organizată în Piața Constituției a venit momentul să trecem la următorul nivel de organizare a unui târg imobiliar: internaționalizarea! Cu sprijinul Primăriei Capitalei, dorim să organizăm un eveniment după alte tipare, beneficiind de condiții de organizare mult mai civilizate, de o locație reprezentativă pentru noul București. Capitala se pregătește pentru Campionatul European de Fotbal din 2020, iar tIMOn se pregătește deasemenea pentru un Campionat European al Investițiilor Imobiliare tot în Arena Națională. Încă de la această ediție veți vedea oferte imobiliare și din afara țării, altele decât tradiționalele oferte de pe litoralul bulgăresc. România este interesată de Europa și Europa este interesată de România, ceea ce ne obligă să trecem la o nouă etapă în organizarea evenimentului nostru. Am trecut, alături de partenerii noștri, printr-o criza imobiliară fără precedent și am fost acolo când s-au reinventat, când au revenit în România, când au avut probleme și când au fost pe culmile succesului. Acum, atât Partenerii noștri cât și publicul vizitator merită mai mult, un eveniment major care să reunească cea mai mare ofertă prezentă vreodată în cadrul unui târg imobiliar.” (Vlad Vlăsceanu, director tIMOn)

 

 

Ediția de primăvară a tIMOn va aduce prețuri imbatabile pentru locuințe, ofertele fiind special create pentru perioada târgului de către expozanți.

În total vor fi puse la bătaie aproape 20.000 de locuințe noi din stocurile dezvoltatorilor, fiind cel mai mare număr de locuințe promovate la târg din anul 2008 până în prezent. Acest lucru arată clar că suntem pe un val puternic de investiții în sectorul imobiliar, iar interesul dezvoltatorilor, în special al străinilor, de a construi în România, face ca stocul de locuințe noi să crească de la un an la altul, concurența fiind din ce în ce mai strânsă.

 

 

Cumpărătorii caută locuințe mai scumpe decât în anii trecuți

Gândirea investitorului în piața rezidențială din București s-a schimbat în același ritm cu cererea cumpărătorilor. După izbucnirea crizei, bugetul unei familii pentru cumpărarea unei locuințe a scăzut brusc, oamenilor le era teamă să se mai inhame la un credit mare pentru cumpărarea unei case. Așa că se limitau la locuințe care să coste în jur de 50-60 de mii de euro, locuințe  aflate în general la periferia orașului, spune Vlad Vlăsceanu.

 

Investitorii s-au reorientat din punct de vedere al investiției odată cu interesul crescut al cumpărătorilor de a se muta în zone accesibile și aproape de mijloace de transport în comun, în general caută locuințe noi aflate în cartiere bine poziționate din punct de vedere al proximității. Astfel a crescut și bugetul alocat pentru achiziție chiar și cu 20-30 la sută în ultimii 3 ani.

La ediția de primăvară a tIMOn Targul Imobiliar National vor fi prezenți în total peste 100 expozanți, cu nenumărate surprize și promoții. Târgul începe joi, 25 mai și va dura 4 zile, locația aleasă fiind Arena Națională.