Talent Garden București, primul hub pentru industrii creative

1

Talent Garden București, un proiect inițiat de Asociația Freelancerilor, realizat în parteneriat cu rețeaua internațională de hub-uri Talent Garden și cu sprijinul Telekom Romania și Banca Transilvania, este primul spațiu de co-working dedicat exclusiv industriilor creative.

Talent Garden București este situat pe Strada Ion Brezoianu, nr. 23-25, corp B, la parterul Palatului Universul, pe o suprafață de 700 de mp, alături de cafeneaua Beans & Dots și magazinul concept al designerului vestimentar Adelina Ivan.

Talent Garden are o capacitate de 65 de locuri, o sala pentru întâlniri și o zonă dedicată evenimentelor.

Hub-ul este deschis membrilor săi 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, accesul fiind pe bază de cartelă. Recepția este deschisă zilnic, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică și a sărbătorilor legale, în intervalul orar: 09:00 – 18:00.

Oferta Talent Garden București pentru membrii săi este structurată pe 4 tipuri de abonamente principale

  • Office Membership pentru cei care sunt deja formați în echipe de lucru de 4-6 oameni și își doresc să beneficieze de avantajele de a lucra dintr-un hub, dar au nevoie de intimitate,
  • Full Membership – pentru cei care își doresc un post de lucru fix și vor să cunoască mereu oameni noi si, de ce nu, să-și găsească parteneri de lucru sau clienți în TAG,
  • Flex Membership – pentru cei care au nevoie de un birou, în medie, doar 3 zile pe săptămână și într-un interval de timp fix
  • Day Membership – pentru cei care nu sunt membri ai comunității internaționale Talent Garden, dar care au nevoie punctual, de un spațiu din care să lucreze pentru câteva zile.

Toate abonamentele includ servicii de secretariat, recepție și printare, iar, în funcție de abonamentul ales, sunt incluse și servicii precum: acces la sala de meeting, acces la platforma online TAG people pentru a intra în contact cu orice membru al comunității din orice țară TAG, posibilitatea de a lucra gratuit 5 zile pe lună din orice alt hub Talent Garden worldwide, networking și networking events.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.