Spaces va deschide un nou sediu în București

spaces

Spaces anunță deschiderea celei de-a treia locații din  București, în clădirea Expo Business Park (TBC), pe Strada Clăbucet nr. 68, etajele 1-3.

Spațiul va fi dat în folosință în trimestrul al treilea din 2019.

Cu o suprafață de 4106.64 mp și 457 posturi de lucru, noua locație oferă zone pentru networking și colaborare, birouri pentru echipe, spații de co-working, birouri complet echipate pentru întâlniri, birouri individuale mobilate și o cafenea. Decorarea spațiilor de lucru, fie că sunt menite pentru a fi închiriate pe o perioadă scurtă sau pentru câțiva ani, este realizată cu mobilier de designer.

„Cererea de spații flexibile de lucru este în continuă creștere în București, deoarece companiile sunt din ce în ce mai preocupate de a reduce costurile implicate de chiriile antamate pe termen lung și de a le oferi angajaților mai multă libertate de a lucra când și de unde doresc. Spaces oferă un mediu de lucru tânăr și vibrant, promovează ideea de colaborare și de well-being la locul de muncă. Activitățile Spaces sunt aliniate la tendințele globale cu privire la spațiile flexibile de lucru.” declară Ramona Predescu (Iacob), Country Manager al Spaces România.

În afară de spațiul situat la Expo Business Park, Spaces deține în București încă 2 locații, în cadrul Unirii View Tower, cu 3000mp (etajele 1 – 3) și, respectiv, în clădirea Campus 6.1, cu 3100mp (etajul 1 și etajul 2).