Slatina Buzz numărul 3, disponibil gratuit în oraș

slatina buzz numarul 3

Numărul 3 al publicației Slatina Buzz este disponibil începând de astăzi în câteva locații din oraș: Librăria Verona, Agenția de Turism Andyanda Tour, Baroc Cafe Pub și Downtown Pub.

În ediția din noiembrie 2017 tinerii redactori Slatina Buzz vorbesc despre „Generația ideilor bune” și vă prezintă o serie de artiști, oameni speciali și mici antreprenori locali, care aduc spiritul de inițiativă și ideile moderne în comunitate.

Publicația are 12 pagini, din care 4 policromie și este rezultatul unui proiect finanțat de Primăria Municipiului Slatina.

Slatina Buzz este unul dintre cele mai longevive programe în domeniul presei scrise din România.

Început în 2010 sub forma unei școli de vară, programul a continuat să se transforme și să crească cu fiecare an în care a avut loc. În total, au participat peste 100 de elevi din Slatina sau împrejurimi, au susținut seminarii peste 20 speakeri din diverse domenii de activitate, au fost realizate sute de articole, publicate două ediții tipărite ale unui ziar realizat de elevi și distribuite mii de exemplare în cadrul comunității.

Toate informațiile despre program sunt disponibile pe website-ul www.slatinabuzz.ro, sau căutând #slatinabuzz pe Facebook.