Rezidențial Apusului

3
rezidential-apusului

Proiectul Rezidential Apusului este situat in Rosu, in imediata vecinatate a cartierului Militari si a zonei Pacii – Apusului si a Uzinei de Apa Rosu.

 

 

Despre complex:

Conform site-ului dezvoltatorului, ansamblul Rezidential Apusului ofera apartamente cu 2,3 camere si garsoniere, iar blocurile au un regim mic de inaltime (D+P+4E). In complex se gasesc locuri de joaca pentru copii, spatii verzi, restaurant, supermarket, sala de fitness.

 

Harta:


Acces:

Accesul in complexul Rezidential Apusului se face din Strada Drumul Bacriului cu iesire directa in Strada Alexandru Ioan Cuza din Chiajna. Prin strada Televiziunii si in continuare pe Strada Ghirlandei se poate ajunge rapid la Statia RATB Complex Apusului.

 

Transport in comun:

Transportul in comun poate face prin intermediul RATB, statia Complex Apusului fiind la 10 minute de mers pe jos de complex. Aici are capatul de linie autobuzul 336 care merge la Universitate si o statie intermediara a autobuzului 178 cu capat de linie la Sala Palatului. De asemenea, din strada Alexandru Ioan Cuza se pot lua autobuzele Primariei Chiaja care au capat de linie la Lujerului.

Din apropierea complexului Rezidential Apusului, la aproximativ 5 minute de mers pe jos pe Strada Televiziunii se ajunge la statia RATB Margelelor de unde se poate lua autobuzul 106 cu capat de linie la Lujerului.

Statia de metrou Pacii este la aproximativ 25 de minute de mers pe jos de complex.

 

Prețuri apartamente:

Sunt disponibile garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere. Verifică site-ul dezvoltatorului pentru prețuri actualizate și oferte speciale.

 

Surse de informare:

Galerie foto: rezidentialapusului.ro/galerie-foto

Site oficial: rezidentialapusului.ro

Forumuri ale locuitorilor: forum.softpedia.com/topic/664265-rezidential-bacriului-rosu-chiajna

Facebook: www.facebook.com/rezidentialapusului

 

Sursa foto articol:

www.facebook.com/rezidentialapusului

 

3 COMENTARII

 1. Cartierul nu este tocmai roz asa cum este laudat.Aveti cumva vreun cos de gunoi pe vreun stâlp in tot cartierul?Nu de alta…dar este un mare jeg…zici ca-i groapa de gunoi.Sau vreo canalizare stradala?Stiu ca-i greu de facut si ca presupune costuri ,dar atunci cand ploua strada bacriului se transforma intr-un râu.Cumparatorii ar trebui sa fie mai atenti si la asemenea aspecte.In fine…poate asa li se mai deschide si unora ochii.

 2. @catalin
  N-avem nevoie de canalizare.
  Nici de cosuri de gunoi.
  Nici de spatii verzi (e suficienta taxa pe spatiile verzi inexistente).
  Avem praf, caini si blocuri inghesuite in mijlocul campului – ce iti poti dori mai mult?

 3. Eu stau in acel cartier si cel mai mare minus pe care l-am intalnit pana acum este faptul ca atunci cand ploua strada nefiind asfaltata se umple de apa si nu este asa confortabil sa mergi pe acolo. Curatenia in cartier este ok, zona este linistita, eu nu am vazut caini precum in alte cartiere.
  Sa mergeti in Militari Residence si sa vedeti acolo haos, galagie si aglomeratie…sa fim seriosi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.