Reynaers Aluminium începe furnizarea de soluții pentru Oregon Park

Oregon Park
Oregon Park București

Reynaers Aluminium anunță începerea furnizării de soluții pentru ultima clădire din proiectul de birouri Oregon Park, dezvoltat de către compania Portland Trust.

De asemenea, în următoarea perioadă, echipa locală Reynaers Aluminium va finaliza lucrările pentru prima fază a proiectului rezidențial Aviației Park.

„Am gândit acest proiect cu grijă, în așa fel încât să îndeplinească ceea ce noi considerăm ca fiind cele mai importante criterii pentru acest segment de piață: durata mare de viață a clădirilor, concentrarea pe un consum scăzut de energie și pe protejarea mediului înconjurător. În acest context, am căutat un partener cu experiență pe piața tâmplăriei de aluminiu și care să împărtășească aceleași valori cu echipa Portland Trust. Ne bucurăm că Reynaers Aluminium România a acceptat provocarea noastră prin a ne oferi soluții de calitate superioară care aduc un plus de valoare proiectului. Pe parcursul colaborării am beneficiat de sprijinului unei echipe de experți devotați care s-au asigurat că toate lucrările se desfășoară rapid, corect, eficient și la cele mai înalte standarde.”, a declarat Florin Furdui, Country Manager al Portland Trust în România.

Cu o suprafață netă închiriabilă de 25.000 mp, clădirea C din cadrul proiectului Oregon Park va finalizată la finalul acestui an după o investiție de aproximativ 50 milioane euro.

Proiectul Oregon Park cuprinde 3 clădiri de birouri concepute pentru a oferi un mod de lucru plăcut și aerisit în clădiri cu un consum de energie scăzut, realizate în conformitate cu recomandările BREEAM. Sistemele furnizate în acest proiect sunt CS 86 HI și CW 65 EF HI, pentru acesta din urmă fiind realizat un montant adâncit ce integrează panouri de până la 300 kg care asigură un coeficient de transfer termic de doar 1,2 W/m2K pe fațada cortină.

Soluții tehnice pentru fațada Aviației Park

„Reynaers a prezentat cele mai bune soluții tehnice pentru sistemul de fațadă pe care îl va avea Aviației Park. Echipa locală a companiei, ne-a pus la dispoziție un departament tehnic și comercial care au venit în întâmpinarea solicitărilor noastre cu soluții rapide și un preț competitiv. Ne-am bucurat de o trasabilitate clară a produsului de la stadiul de materie primă până la punerea în operă. Mai mult, ne dorim ca proiectul Aviației Park să fie asociat cu calitatea în construcții și Reynaers a demonstrat prin lucrările anterioare realizate că este un furnizor de servicii de primă clasă.”, a declarat Geo Mărgescu CEO şi fondator al dezvoltatorului Forte Partners.

Prima fază a complexului rezidențial Aviației Park, cel mai recent proiect al dezvoltatorului Forte Partners în colaborare cu biroul de proiectare ADNBA, oferă 176 de apartamente ale căror prețuri pornesc de la suma de 50.000 euro.

Prima etapă de dezvoltare a proiectului va fi finalizată în februarie 2019, iar cea de-a doua etapă va fi demarată în septembrie 2018. Valoarea totală a investiției în proiect este de aproximativ 45 milioane euro. Pentru finalizarea primei etape a proiectului rezidențial, Reynaers Aluminium România a furnizat sistemul pentru uși și ferestre CS 77.