Regina Maria deschide o policlinica sociala

0
.

.

Fundaţia Regina Maria a deschis prima policlinică socială gratuită adresată persoanelor defavorizate din Bucureşti.

Policlinica socială Regina Maria va deservi cazurile sociale, inclusiv persoanele fără adăpost din toate zonele Bucureştiului şi persoanele neasigurate. Activitatea sa va fi susţinută de Reţeaua privată de sănătate Regina Maria şi de Primăria Generală a Municipiului Bucureşti, Consiliul General al Municipiului Bucureşti prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială.

„O policlinică creată special pentru a veni în ajutorul persoanelor defavorizate social este visul meu şi al soţiei mele de foarte multă vreme. Credinţa Bahá’í şi, în mod special, modelul M.S. Regina Maria a României, reprezintă motivul pentru care am luptat pentru această cauză. Nu am fost însă singuri. Ne-au ajutat mulţi parteneri cărora le datorez enorm. Este vorba de: Primăria Generală a Municipiului Bucureşti, dar şi voluntari persoane fizice, medici şi cadre medicale. Implicarea într-o cauză prin care îi ajutăm pe cei mai puţin norocoşi decât noi trebuie privită ca lucrul cel mai important pe care îl putem face în viaţa noastră, pentru că ajutorul pe care îl oferim altor persoane ne va aduce, în final, cea mai mare mulţumire sufletească”, a declarat Wargha Enayati, cofondator al Fundaţiei Regina Maria.

„Primăria va susţine întotdeauna astfel de proiecte în care obiectivul este ajutorul celor care au mare nevoie de servicii medicale. Este o iniţiativă care merită tot respectul meu şi, sper, un model de urmat pentru cei care pot face astfel de gesturi sociale”, a declarat Sorin Oprescu, primarul Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.