Policolor a deschis un magazin la Brașov

.

 

.
.

Policolor, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală de lacuri și vopsele, a deschis primul showroom din Transilvania, în municipiul Brașov.

Amplasat într-o zonă ușor accesibilă, pe Calea București nr. 114, magazinul Policolor din Brașov întrunește criteriile de concept-store dezvoltat de companie la nivel național. Astfel, clienții Policolor au la dispoziție întreaga gamă de produse din portofoliul companiei: lacuri şi vopsele decorative pentru segmentul DIY, pentru auto şi pentru industrie. Alături de aceste game diversificate de produse clienţii Policolor din Brașov pot beneficia de soluții creative și idei de design, de consultanță în materie de decorațiuni interioare, servicii oferite gratuit de către echipa de specialiști ai showroom-ului. 

”Policolor este una dintre companiile care au pus permanent accent pe inovație și au venit în întâmpinarea nevoilor consumatorilor. Opțiunea consumatorilor pentru produsele din gama DIY și respectul față de client au contribuit semnificativ la decizia de a ne consolida prezența în piaţa de lacuri şi vopsele, inclusiv prin extinderea rețelei de magazine proprii. Magazinele Policolor nu reprezintă doar un simplu punct de vânzare al produselor noastre, ele reprezintă un centru integrat care oferă soluții și consultanță pentru toţi consumatorii: de la cei care doresc o reîmprospătare a aerului din cămine, până la cei mai exigenţi care caută să-şi personalizeze spaţiul până în cel mai mic detaliu.”, a declarat Alexandra Rusu, Director Marketing Policolor. 

Showroom-ul Policolor din Brașov include toată paleta de lacuri și vopsele disponibilă și în celelalte magazine ale rețelei, produsele vor avea aceleași prețuri cu cele din celelalte magazine Policolor, iar ofertele promoționale și de discount vor fi identice cu cele la nivel de Companie. 

Linia designului showroom-ului din Brașov respectă coordonatele întregii reţele de magazine Policolor, axată pe multă culoare si diversitate. 

Singurul producător cu tradiţie pe piaţa din România (din 1965), Policolor oferă în prezent soluţii şi produse structurate în patru categorii ce corespund diviziilor companiei: Policolor Arhitectural (soluţii pentru decorarea şi finisarea casei), DEKO Professional (sisteme profesionale pentru construcţii, amenajări şi sisteme complete de termoizolaţie), KLAR Professional (sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor) şi Industrial Coatings (produse destinate acoperirilor industriale cu arie largă de aplicabilităţi).

Policolor are peste 20 de distribuitori în România şi produsele sale sunt prezente în peste 2000 de magazine de retail tradiţional şi în marile reţele de bricolaj din România. Compania dispune în prezent de o reţea de 7 magazine proprii în Bucureşti, Timişoara şi Braşov.