PlayStation 4: 5,9 milioane de unități vândute de sărbători

PlayStation Plus

Sony Interactive Entertainment (SIE) anunță rezultatele în materie de vânzări realizate în sezonul sărbătorilor de iarnă pentru sistemele PlayStation 4 (PS4) și jocurile compatibile cu această platformă. 

  • Peste 5,9 milioane de unități PS4 au fost achiziționate în perioada 19 noiembrie – 31 decembrie.
  • Cumulat, numărul de console PS4 comercializate la nivel mondial a depășit 73,6 milioane de unități la 31 decembrie 2017.
  • Peste 55,9 milioane de jocuri pentru PS4 au fost vândute în timpul sezonului de iarnă în magazinele de retail din întreaga lume și pe PlayStation Store. În total, 645 de milioane de copii au fost vândute până la data de 31 decembrie 2017.

„Datorită susținerii permanente din partea fanilor noștri la nivel global, suntem onorați să anunțăm rezultatele remarcabile obținute în această perioadă,” a declarat John Kodera, Președinte și CEO Sony Interactive Entertainment. „PlayStation Network continuă să crească spectaculos, numărul membrilor PlayStation Plus depășește acum 31,5 milioane, în timp ce PlayStation Store a înregistrat cele mai mari cote de vânzări la nivel de lună în decembrie 2017.”

Sistemul PlayStation 4 este disponibil în acest moment în 127 de țări și regiuni*6 la nivel mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here