Peste 50.000 de oameni la petrecerea de revelion din București

selfie de bucuresti
sursă foto: facebook.com/ArCuB.Bucuresti/

50.000 de bucureșteni au participat la Revelionul organizat de primărie în Piața George Enescu din Capitală.

Pe scena din Piața George Enescu au concertat Delia, Loredana, Ștefan Bănică, Holograf, BUG Mafia, Vunk, Pepe, Andreea Bălan, Corina, Proconsul, Voltaj, What’s Up, Adda, Mihail și Camioane în mulțime.

Peste 300 de metri pătrați de ecrane led de înaltă rezoluție au fost folosite atât pe scenă cât și în piață, pentru a transmite imagini live din spectacol. Show-ul a fost vizibil și de pe Calea Victoriei sau din Piața Revoluției.

Clădirile istorice din zonă — Biblioteca Centrală Universitară și Palatul Regal — au făcut parte din scenografia show-ului, fiind îmbrăcate în veșminte de gală cu ajutorul a 400 de lumini inteligente. Momentul culminant de la miezul nopții  a fost marcat de un grandios foc de artificii, pe durata a 11 minute, creat cu ajutorul a aproximativ 4 tone de materiale pirotehnice.

În acest an, conceptul evenimentului s-a numit „Selfie de București” astfel că toată lumea prezentă în piață, dar nu numai, a făcut parte din spectacolul de Revelion, participând la cel mai mare selfie făcut vreodată.

Echipele „Selfie de București”, dotate cu selfie-stick-uri și tablete, au fost prezente înainte de Revelion în malluri, parcuri, la Târgul de Crăciun sau în Centrul Vechi, pentru a face fotografii bucureștenilor. Acestea au fost încărcate pagina de Facebook a evenimentului— Selfie de București / Revelion 2017, iar de Revelion au fost proiectate pe ecranele gigant din Piața George Enescu.