PepsiCo acordă burse pentru branduri noi

0
Ira Renhert Mansion
Ira Rennert Mansion

PepsiCo a lansat programul Nutrition Greenhouse care susține creşterea şi dezvoltarea brandurilor din sectorul alimentar şi al băuturilor dedicate unui stil de viață echilibrat, prin acordarea a opt burse de 25.000 euro şi a unui premiu de 100.000 euro pentru ideile noi în domeniul nutriției.

Anreprenorii, ale căror afaceri înregistrează vânzări de cel mult două milioane euro, pot afla mai multe detalii despre acest program și pot să aplice pentru burse pe site-ul nutritiongreenhouse.com până pe data de 15 mai 2017.

Fiecare dintre companiile alese va primi o bursă în valoare de 25.000 euro, iar timp de şase luni, fiecare va avea posibilitatea de a lua parte la evenimente diverse, primind ajutor inclusiv de la directori a căror expertiză îi va ajuta să identifice provocările imediate pentru a obţine o creştere rapidă în piaţă.

La sfârşitul programului, compania câştigătoare va fi premiată cu 100.000 euro, având posibilitatea de a-şi continua expansiunea.

Programul PepsiCo Nutrition Greenhouse face parte din angajamentul grupului american din industria alimentară de a deschide drumurile către inovaţii şi de a colabora cu antreprenori şi persoane cu spirit inovator, care contribuie la dezvoltarea industriei de alimente şi băuturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.