OK Center a găzduit peste 20.000 de persoane în 2018

ok center

În 2018, peste 20.000 de persoane au vizitat OK Center, primul centru de educație financiară nonformală din România, cifrele depășind estimările inițiale, de 10.000 de vizitatori într-un an.

OK Center este inițiativa OTP Bank România și a Fundației Dreptul la Educație de a pune la dispoziția tinerilor și adulților din România un spațiu permanent dedicat activităților educaționale prin metode de învățare nonformală.

În 2018, centrul a găzduit un total de peste 1.000 de evenimente dedicate educației financiare și orientării în carieră, conferințe, traininguri sau evenimente creative în parteneriat cu ONG-uri, organizații private, antreprenori sau instituții publice. Dintre acestea, 40% constau în modulele fundației de educație financiară pentru copii și adulți.

Tot anul trecut, OK Center, în parteneriat cu Autoritatea de Supraveghere Financiară, a contribuit la inițiativa internațională Global Money Week, dedicată conștientizării importanței educației financiare în rândul copiilor și adolescenților. Astfel, 280 de elevi din Capitală şi din Deva au avut acces la informații relevante, oferite de traineri cu expertiză solidă în zona educației financiare.