Novo Park introduce WIFI gratuit și mobilier de relaxare în exterior

Novo Park

Investițiile în cele două facilități se ridică la 50.000 EUR, constând în echipamente de rețelistică de ultimă generație și mobilier de exterior. Mobilierul de exterior a fost amplasat în zona verde a parcului, într-un spatiu de 200 mp și constă în mese și scaune divers colorate, speciale pentru utilizare în exterior.

Această zonă poate fi utilizată gratuit fie pentru relaxare, organizarea unui team event sau pentru masa de prânz sau o cafea.

„Prezența spațiilor de relaxare și de solicializare se clasează în top 5 facilități pe care și le doresc chiriașii noștri și reprezintă un aspect important în asigurarea satisfacției acestora. Prin investiția realizată ne dorim să contribuim, în același timp, la eforturile companiilor multinaționale din Novo Park de atragere și reținere a talentelor”,  a adăugat Ștefan Tudos, vicepreședintele Genesis Property.

Cum arată Novo Park Pipera

Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din Bucureşti, dezvoltat de compania Genesis Property.

Complexul este format din şapte clădiri cu o suprafaţă utilă totală de închiriat de 75.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri clasa A, calitate superioară. În prezent, companii internaţionale de top au ales Novo Park, datorită poziției sale excelente (în nordul Bucureştiului) și apropierea de staţia de metrou Pipera.