Noua colecție Carrefour Tex

carrefour

În această toamnă, TEX, marca distribuită exclusiv în hipermarketurile Carrefour, îţi aduce în prim plan sute de piese vestimentare și accesorii de purtat zi de zi, în trend, versatile și inedite, care nu pot lipsi din garderoba nimănui odata cu venirea noului sezon. TEX înseamnă ținute comode, plăcute, rezistente, în care de abia aștepti să te aventurezi în viața de zi cu zi. Fie că ai parte de o zi ploioasă sau de una însorită, noua garderobă de toamnă de la TEX te va face să strălucești, la prețuri care te vor face să zâmbești. Colecţia se găseşte în toate hipermarketurile Carrefour din țară, exceptând hipermarketurile Carrefour Unirii, Vitantis, Buzău şi Oradea Lotus. 

Se poartă în această toamnă din nou maroul care se reinventează sub numele de „toffee”, albastrul cu negru – o combinație sofisticată, materialele tip lurex care aduc din strălucirea lor purtătoarei, imprimeurile fine cu „praf de stele” pe jeansi, pe bluze sau în material, broderiile discrete și tricoturile. Nu în ultimul rând, atât de util toamna, o mulțime de jachete de fâș in croieli moderne la preturi incredibile si jeansi moderni, potriviti fiecarei siluete. Nu au iesit din preferintele designerilor nici in acest sezon fustele de tul, purtate cu hanorace la moda si pantofi stiletto si dungile asortate intre ele in culori si texturi diverse, cum vedem la fetele de la Alist, sau jachetele tip „bomber” sau de „rapper” indragite de Dana Rogoz – https://www.danarogoz.com/piesele-clasice-de-street-wear/.  

Ținem cont întotdeauna de nevoile clienților noștri, de aceea, plecând de la acestea, propunem noua colecție de toamnă TEX, inspirată din tendințele pe care le regăsim pe podiumurile celor mai importante centre de fashion din lume, creată de designerii noştri din Franţa, oferind haine la moda, comode și de calitate, la prețuri accesibile oricui. a declarat Roxana Cernica, Director de Moda Carrefour România.