MOL a deschis trei stații noi. Fresh Corner în 123 de locații

MOL Romania

MOL anunţă deschiderea a trei noi staţii de servicii, ajungând la o reţea de 218 unități. În paralel, a continuat extinderea conceptului Fresh Corner, acesta fiind în prezent implementat în 123 de staţii. Staţiile de servicii nou deschise sunt amplasate în judeţele  Buzău şi Constanţa.

Staţia MOL Buzău este cea de-a doua deschisă în oraş şi este situată pe Strada Spătarului nr. 2, la intersecţie cu Aleea Industriei. Cu o suprafață de 5000 mp şi dotată cu 3 pompe multi-produs, staţia poate deservi traficul de tranzit al oraşului, cât și clienții locali oferind, de asemenea, şi un spaţiu special amenajat pentru conceptul Fresh Corner.

Staţia MOL Comuna Lumina este situată pe drumul naţional 2A la intersecţie cu drumul judeţean 228, în apropierea oraşului Ovidiu, fiind foarte bine poziționată pentru flotele de mașini sau autovehiculele de mari dimensiuni care tranzitează zona către Constanta şi autostrada A4.

Cea de-a treia staţie este localizată pe Drumul Naţional DN2, respectiv şoseaua ocolitoare a oraşului Buzău,  în apropierea intersecţiei DN2 cu DN1B, către Mizil şi Ploieşti, respectiv Urziceni.

„Noile staţii de servicii inaugurate recent, localizate pe artere importante de trafic, vin atât în întâmpinarea clienţilor care se află în tranzit, cât şi a celor care locuiesc în acele localităţi sau în proximitate. Continuăm strategia de creştere durabilă a afacerii noastre urmărind câteva direcţii clare: extinderea teritorială a staţiior de servicii şi a conceptului Fresh Corner, consolidarea relaţiilor cu partenerii noştri, asigurând cele mai bune  soluţii de mobilitate prin produsele şi serviciile adaptate nevoilor lor din ce în ce mai diverse şi în schimbare. În paralel, urmărim continuarea parteneriatului cu societatea civilă prin susţinerea pe termen lung a unor proiecte de responsabilitate socială dezvoltate în colaborare cu fundațiile noastre partenere,” a declarat Camelia Ene, CEO și Country Chairman MOL România.

De asemenea, în magazinele celor trei unităţi există o sortimentație variată de produse alimentare, băuturi, alături de lubrifianţii de calitate înaltă MOL Dynamic sau produsele premium de îngrijire auto EVOX.

MOL Fresh Corner în 123 locații

MOL a continuat să extindă oferta de servicii pentru clienții săi, în 2018 ajungând  la un număr total de 123 staţii care au inclus conceptul Fresh Corner.

Fresh Corner reprezintă componenta de retail a staţiilor MOL, cu accent pe gastronomie şi pe cumpărăturile zilnice pentru acasă.  Cu o ofertă completă de cafea, produse gastro (selecţie de sandwich-uri calde şi reci, hot-dog, burgers, supe etc.), produse proaspete de panificaţie şi bunuri de larg consum, într-un spaţiu complet reamenajat, Fresh Corner este prezent acum în 123 dintre cele 218 staţii de servicii MOL România.

În ceea ce priveşte cafeaua, clienţii pot alege dintre cele 26 de tipuri de cafea proaspăt măcinată, cu arome de vanilie, caramel sau pralină, din zona de autoservire sau dintre cele 26 de tipuri de cafea preparate la espressor, disponibile şi în varianta low fat sau decofeinizată.