Metatools a deschis un magazin la Pitești

0
Metatools pitesti

Metatools, unul dintre cei mai importanți furnizori de echipamente și utilaje tehnologice pentru domeniul industrial și al construcţiilor, a deschis un nou magazin în Pitești.

Cu o suprafață de 540 mp, showroom-ul Metatools Pitești, situat pe Strada Depozitelor, nr. 12, oferă soluții avantajoase, prin intermediul unei game vaste de echipamente și brand-uri recunoscute la nivel internațional, dar și servicii integrate prin intermediul cărora identificăm soluții punctuale.

Continuarea planurilor de extindere Metatools se concretizează prin intermediul noilor puncte de lucru din Buzău și Pitești, după ce anul anul 2015 a însemnat relocarea diviziei de service/service mobil într-un nou sediu, extinderea showroom-ului din Ploiești și actualizarea spațiului vizual la standarde europene.

De asemenea, clienții beneficiază de servicii cu acoperire națională precum: service scule electrice și utilaje, service mobil, închirieri scule electrice, utilaje și grupuri electrogene.

Compania Metatools este service autorizat pentru reparațiile efectuate la sculele și echipamentele profesionale: Bosch, Makita, DeWalt, Black&Decker, Stihl, Pramac, Kaeser, Fiac, Esab, Telwin, Ridgid, Rems, Rothenberger, Agt, Honda, plus multe alte branduri de renume mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.