Mega Image lansează Mini Mega Chic

mega image

Mega Image lansează în această toamnă o nouă ediție Mega Chic, cu o provocare adresată de această dată copiilor: Mini Mega Chic, noua colecție de sacoșe reutilizabile semnate de cei care explorează și își extind zilnic teritoriul imaginației.

Astfel, Mega Image îi provoacă pe copiii de până în 12 ani să își exerseze imaginația și să creeze desene care pot ajunge în final pe noua colecție de sacoșe de cumpărături Mega Chic by Mega Image.

“Mega Chic are deja o tradiție prin edițiile anterioare care i-au provocat pe mulți designeri și artiști vizuali să ne surprindă cu propuneri originale. Am pornit acest proiect pentru a le oferi clienților noștri o sacoșă reutilizabilă cu un design inedit, semnat de artiști români, care să scoată din anonimat rutina cumpărăturilor zilnice. Ne bucurăm de succesul edițiilor anterioare și de aprecierea din partea clienților noștri și mergem acum mai departe cu o nouă editie, de data aceasta specială, dându-le ocazia copiilor să se implice și să își folosească imaginația pentru a crea noua colecție Mini Mega Chic”, declară Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image.

Competiția Mini Mega Chic se desfășoară pe platforma online dedicată, megachic.mega-image.ro, până pe 03 decembrie 2017. Între 30 octombrie și 10 decembrie 2017, va avea loc perioada dedicată votului public pentru lucrările înscrise în competiție, după care, între 11 și 15 decembrie 2017, va avea loc jurizarea și desemnarea câștigătorilor.

Desenele create de copii trebuie sa respecte una dintre cele trei teme ale competiției, inspirate de universul Mega Image: Distracție urbană, Bucătărioara veselă și Prietenii naturii. Copiii pot desena cu orice fel de creioane colorate, acuarele, cretă, pe hârtie sau alte materiale pentru desenat. Fiecare copil este liber să aleagă cum va crea desenul și să dea curs imaginației fără limite.

Toate desenele realizate de copiii participanți în competiție pot fi înscrise foarte simplu pe platforma online, direct de către unul dintre părinți sau de către tutorele legal, prin încărcarea unei imagini în format JPG. sau PNG.

La finalul competiției, juriul format din Ioana Macoveiciuc (blogger de parenting și autor la www.printesaurbana.ro), Tilly Niculae (actriță și blogger www.tillyniculae.eu) și Alexia Udriște (ilustrator, https://www.alexiaudriste.ro/) va desemna cele trei desene câștigătoare, cu o notă finală în care va avea o pondere și votul public. Astfel, vor fi selectați 3 câștigători, câte unul pentru fiecare temă de concurs, care vor semna noua colecție de sacoșe reutilizabile Mini Mega Chic by Mega Image.

Copiii care au creat desenele câștigătoare vor primi și premiul cel mare, o excursie la Disneyland Paris alături de familie. În plus, Mega Image va oferi și un premiu de popularitate celui mai apreciat desen prin vot public, care va consta într-un voucher la un magazin de jucării, în valoare de 1000 de lei.