Mega Image deschide la Cluj, Mamaia și București

0
mega image baneasa

Mega Image deschide al doilea supermarket din Cluj-Napoca, primul din Mamaia și alte două Shop&Go în București.

Astfel, noul supermarket Mega Image Cluj este amplasat într-o zonă centrală, accesibilă pentru pietoni, în Piaţa Mihai Viteazul nr. 17 și are o suprafaţă de vânzare de 890 de mp.

Mega Image inaugurează și primul magazin din stațiunea Mamaia, din județul Constanta, precum și alte două noi magazine Shop&Go în Bucureşti.

“Cea de-a doua deschidere în Cluj confirmă angajamentul pe care ni l-am luat odată cu lansarea pe această piață, de a aduce astfel clujenilor o experienţă diferită la cumpărături, care să le ofere inspiraţie pentru stilul lor de viaţă autentic. Continuăm, de asemenea, să susţinem şi să promovăm producătorii locali prin parteneriate directe cu aceştia, afirmă Vassilis Stavrou, Director General Mega Image.

Noul supermarket Mega Image Mihai Viteazul din Cluj-Napoca include o mare varietate de produse, alături de cele marcă proprie, recunoscute prin calitate, o zonă de delicatese, precum şi gama de produse ready-meal Mega Apetit. Mai mult, Mega Image continuă parteneriatele cu producători locali, pentru a  oferi o gamă variată şi de calitate de produse locale. Astfel, producători locali de legume şi fructe vor oferi în sortimentaţia Mega Image produse proaspete de sezon, iar producătorul local de carne Moldovan – Carmangeria Sânnicoară şi producătorul de produse de panificație și patiserie „La Casa” vor oferi o gamă specială de produse în cadrul magazinului.

Programul standard de funcționare a noului supermarket Mega Image din Cluj-Napoca va fi de luni până sâmbătă, în intervalul orar 07:00 – 22:00, iar duminica în intervalul orar 08:00 – 21:00. 

Mega Image Mamaia va fi amplasat în Bd. Mamaia, în complexul Mioriţa, la parter. Magazinul va avea un program de funcţionare Non-Stop.

Astfel, Mega Image va ajunge la o rețea ce include două magazine în Cluj-Napoca si 20 de magazine în judeţul Constanţa.

Cele două noi magazine Shop&Go deschise în aceeaşi zi în Bucureşti sunt situate pe Str. Râmnicu Sărat nr. 20, bl. 16A, parter, sector 3, respectiv pe Şos. Mihai Bravu nr. 122, bl. D 27, sector 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.