Mega Image a lansat gama Le Boucher Grill by Chefs

0
mega image chefs

Mega Image anunță lansarea pe piața din România a proiectului marcă proprie Le Boucher Grill by Chefs, cu produse gourmet, de specialitate, din carne. Noua gamă Le Boucher Grill by Chefs cuprinde o varietate de produse din carne de cea mai bună calitate, specialităţi sau carne gata marinată după rețetele unora dintre cei mai prestigioși Chefi din România.

Acestui proiect s-au alăturat cinci dintre cei mai cunoscuţi chefi din România: Chef Joseph Hadad, Chef Sorin Bontea, Chef Alex Iacob, Adi Hădean şi Chef Ashlie Dias, care vin cu reţete proprii de condimentare şi marinare pentru a îţi putea prepara cele mai fine şi gustoase preparate din carne, chiar la tine acasă, într-un timp foarte scurt.

Produsele marca Le Boucher Grill by Chefs sunt atent selecţionate, tranşate şi pregătite după metode testate şi perfecţionate. Carnea este selecţionată din surse sigure iar prin procesul de marinare devine mai fragedă şi este impregnată cu arome complementare provenind din condimente alese cu grijă.

Ne dorim să oferim inspiraţie clienţilor noştri pentru a experimenta cu o gamă cât mai variată de produse. Colaborarea cu chefi de top din România vine ca un plus, oferind clienţilor noştri posibilitatea de a-şi prepara singuri, acasă cele mai fine şi gustoase feluri de mâncare. Vrem să le deschidem apetitul pentru o nouă etapa în arta grătarului.”, a declarat Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image.

Gama Le Boucher Grill by Chefs cuprinde o varietate de produse din carne – de la coaste, cotlet, ceafă sau piept de pui, la cârnaţi, burgeri şi frigărui – fiecare pregătite cu ingrediente aromate. Fiecare chef vine cu propriile reţete şi condimente alese atât din bucătăria locală cât şi din cea internaţională: de la scăricica de porc marinată, cu o aromă delicioasă, dată de boia dulce afumată, la chifteluţe arăbeşti (Kefta) preparate cu un mix special de condimente arăbeşti şi carne cu condimente indiene. Rezultatul va fi o carne fragedă, suculentă şi foarte aromată, mai uşor de digerat şi care se va găti mai rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.