Medicover a deschis un centru de diagnostic

0
sursa foto: info-sanatate.ro

sursa foto: info-sanatate.ro

Medicover România a inaugurat un centru de diagnostic avansat în Bucureşti, în cadrul clinicii din strada Dr. Grozovici.

Investitia totala a fost de aproximativ 500.000 euro.

„Centrul este o etapă nouă în dezvoltarea grupului şi propune o tehnologie medicală avansată. Dintre echipamentele medicale, reprezentând investiţii noi, avem un ecograf cu sondă, care conferă creşterea acurateţei imaginilor, un alt ecograf specializat pentru ecografii ginecologice şi mici intervenţii chirurgicale din sfera ORL şi dermatologie”, a declarat, într-o conferinţă de presă, directorul general al centrului, Anca Păunescu, citată de Curierul National.

Centrul are o echipă de 30 de medici şi 15 asistente.

„O parte din medici sunt nou-recrutaţi, iar o parte erau deja în reţeaua Medicover, însă mai avem nevoie de încă 20 de medici de diferite specializări”, a arătat directorul executiv al Medicover România, Cătălina Bălan.

În România, centrele Medicover sunt localizate în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Focşani, Iaşi, Ploieşti, Timişoara şi Braşov.

Bălan a adăugat că în această toamnă grupul va deschide primul spital Medicover, care va fi amplasat în Bucureşti şi care a necesitat o investiţie de 20 milioane de euro.

Detalii despre clinicile Medicover gasiti aici.

 

Fetelor, pregatiti sacosele. Dam startul la super oferte

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.