Mantor extinde unitățile Plastipak din România

0
plastipak
sursă foto: sodifalux.fr

Grupul spaniol Mantor a început lucrările pentru extinderea unităților de producție pe care Plastipak le deține în orașul Urlați, Județul Prahova.

„Pentru acest proiect ne propunem să atingem standardele foarte ridicate ale FM Global, firma de asigurări partener, și să implementăm sisteme de siguranță cu mult peste normele impuse local, inclusiv sisteme anti-incendiu. Mantor are o experiență solidă în proiecte asemănătoare, iar colaborarea cu Plastipak vine în întâmpinarea planului nostru de extindere pe acest segment. Sperăm ca, în viitorul apropiat, să construim 2-3 proiecte de acest tip pe an”, a declarat Tomas Manjon, Managing Partner Mantor.

Plastipak, lider global în industria de proiectare și producere a ambalajelor, a alocat peste 2.000.000 de euro pentru construcția unei hale cu spațiu de depozitare, efectuarea de modificări interioare și extindere în zona birouri, precum și pentru amplasarea a două silozuri, iar finalizarea lucrărilor de construcție este prevăzută pentru luna octombrie, 2017.

„Construcția noii hale Plastipak va aduce cu sine noi locuri de muncă în orașul Urlați și va avea o contribuție majoră la dezvoltarea economică a zonei. Ne bucurăm foarte mult că există investitori care aduc valoare orașului nostru”, a declarat Marian Măchițescu, Primarul orașului Urlați.

Fabrica de la Urlați este a 23-a zonă de producție Plastipak la nivel global, iar printre cei mai importanți clienți pe care îi deservește compania se numără Pepsi și Procter & Gamble. În prezent, Plastipak este lider global în proiectarea şi fabricarea de containere PET şi HDPE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.