Lidl Militari Residence se deschide joi, 27 septembrie

Magazin Lidl

Lidl va inaugura un magazin în Militari Residence, în data de 27 septembrie 2018. Noua unitate este situată pe Strada Rezervelor, Nr. 71. Odată cu deschiderea magazinului se vor crea 20 de noi locuri de muncă.

În procesul de construcție a magazinului din Chiajna s-au folosit soluții și tehnologii avansate, ce contribuie la reducerea amprentei energetice. De exemplu, clădirea beneficiază de un sistem de iluminat cu LED, controlat prin sistemul de management al clădirii și senzori de prezență, precum și un sistem de recuperare a căldurii din aerul viciat, integrat în instalația de ventilație.

Noul magazin Lidl Militari Residence va oferi clienților o suprafață de vânzare de aproximativ 1300 m² și peste 115 locuri de parcare. Odată cu deschiderea unității din Str. Rezervelor, nr. 71, vor fi create aproximativ 20 noi locuri de muncă.

Orarul de funcționare a noii unități va fi între 7:00 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică între 07:30 și 21:00

Deschiderea noului magazin îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.