Lidl deschide un magazin pe Șoseaua Fundeni, București

lidl satu mare

Lidl inaugurează un nou magazin în București, în data de 28 iunie 2018. Noua unitate este situată pe Șoseaua Fundeni, Nr. 17-19, iar, odată cu deschiderea sa, vor fi create în jur de 20 de noi locuri de muncă.

Lidl optimizează în mod constant procesul de expansiune a rețelei, prin construcții cu un impact redus asupra mediului. Fiecare nouă clădire este concepută pentru a avea performanțe ecologice înalte, de la proiectul standard folosit pentru magazinele Lidl, până la echipamentele utilizate în operarea de zi cu zi a unității.

Astfel, și procesul de construcție a noului magazin din București se află în linie cu măsurile sustenabile luate de companie, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, în conformitate cu normele de protecție a mediului. De exemplu, noul magazin beneficiază de un sistem de iluminat cu LED cu senzor de prezență și un sistem de recuperare a căldurii, integrat în instalația de ventilație.

Magazinul de pe Șoseaua Fundeni are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m² și 120 de locuri de parcare. Mai mult, unitatea include o suprafață verde de peste 1.300 m², iar o suprafață de aproximativ 500 m² din parcare este realizată din dale înierbate. Orarul de funcționare a noii unități va fi următorul: între 7:30 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 08:00 și 21:00.

Deschiderea noului magazin îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele. Totodată, în săptămâna următoare deschiderii magazinului, de joi până duminică, clienții vor beneficia de o degustare a produselor delicioase de la Brutăria Lidl.