Lidl a ajuns la șase magazine în Timișoara

0
Magazin Lidl

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui magazin în Timișoara, în data de 7 decembrie.

Noua unitate va fi situată pe Strada Simion Bărnuțiu, Nr. 28, iar, odată cu deschiderea sa, vor fi create aproximativ 30 de noi locuri de muncă.

Lidl optimizează în mod constant formatul de magazin, astfel că, în ultimul an și jumătate, aproape 200 de unități au fost modernizate, pentru a fi mai prietenoase cu mediul. Spre exemplu, în vederea economisirii de energie, cel de-al șaselea magazin Lidl din Timișoara are un sistem de iluminat cu LED, cu senzor de prezență. Totodată, unitatea este prevăzută cu un sistem de recuperare a căldurii, integrat în instalația de ventilație.

În același timp, noul magazin va fi echipat cu o stație de încărcare pentru automobile electrice, disponibilă pentru clienții săi. Alături de cel mai verde magazin Lidl din zona Aviației din București și de sediul logistic de la Lugoj, procesul de execuție a noului magazin se aliniază trendului de dezvoltare imobiliară durabilă, care se încadrează în standardele europene.

Magazinul va oferi clienților săi o suprafață de vânzare mai mare decât un magazin standard Lidl, de 1.694 m², și 124 de locuri de parcare. Totodată, din dorința de a le oferi angajaților un mediu de lucru optim, în noul magazin există o zonă de relaxare destinată acestora. Odată cu deschiderea magazinului din Timișoara vor fi create aproximativ 30 de noi locuri de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.