Libra Bank a lansat o noua versiune a site-ului

0

Libra Bank a lansat o noua versiune a site-ului www.librabank.ro.

Prin noua versiune utilizatorii vor beneficia de o experienta de utilizare mult imbunatatita, o navigare simpificata si un design atractiv prin care sunt prezentate intr-un mod cat simplu si compact principalele caracteristici ale produselor si serviciilor oferita de banca.

De asemenea, clientii noi vor gasi o ruta rapida spre posibilitatea deschiderii unui cont online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Principalele noutati:

–       Meniu construit pe tipuri de nevoi ale clientilor

–       Acces rapid la informatia esentiala, prin utilizarea paginilor de tip landing page

–       Sectiunea de cariere mult imbunatatita

–       Un modul nou de gasire a anunturilor de vanzare prin licitatii

De asemenea, noua versiune a site-ului este optimizata atat pentru o gama larga de browsere, cat si pentru accesul de pe aparate mobile (telefon sau tableta).

Libra Internet Bank are o cota de piata de 1%, inregistrand active totale in valoare de 4,15 miliarde de lei si un profit net de 23,96 de milioane de lei, dupa primele sase luni ale anului 2017. Libra Internet Bank are o retea teritoriala de 50 de sucursale care deservesc clienti din segmentele profesii liberale, IMM, corporate, real estate si agribusiness, precum si un serviciu digital prin care clientii isi pot deschide cont sau accesa produse de economisire, plati sau credite – fara niciun drum la banca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.