Leroy Merlin va deschide un magazin pe Bd. Theodor Pallady

0
leroy merlin
sursă foto: economiczoom.ro

Leroy Merlin se alătură Ikea, Kika și Dedeman, rețele care vor construi sau care au deja magazine în zona Bd. Theodor Pallady din București.

„Toată lumea va fi acolo și vom fi și noi. Cred în partea aceasta a Bucureștiului, pe care mulți retaileri au ignorat-o multă vreme”, a spus, într-o conferință de presă, Frederic Lamy, directorul general al Leroy Merlin România.

De asemenea, tot pentru 2019, retailerul francez de bricolaj mai are în plan deschiderea unui alt magazin, tot în București, însă de această dată în vestul Capitalei.

Anul viitor, Leroy Merlin va deschide un al doilea magazin la Craiova, în partea de vest a orașului, prin rebranduirea fostului BauMax din oraș. „Aveam de gând ca, la un moment dat, să facem aici un al doilea Leroy Merlin, dar sincer nu mă așteptam să fie atât de repede”, a mai spus Lamy. Investiția în remodelarea magazinului se ridică la circa 1-2 milioane de euro.

Totodată, până în 2025, retailerul de bricolaj vrea să să deschidă noi unități, obiectivul fiind de „30-35 de magazine”. Orașe precum Timișoara, Cluj, Arad, Satu Mare, Baia Mare, Galați, Brăila, Focșani, Târgoviște sau Slatina  se află pe radarul Leroy Merlin.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.