KFC Coffee Corner Dorobanți, a doua unitate de acest tip din București

KFC Coffee Corner

KFC deschide cel de-al doilea Coffee Corner din București. Cu o investiție de aproximativ 65.000 euro, Coffee Corner este amplasat în interiorul restaurantului KFC Dorobanţi.

KFC pune la dispoziţia consumatorilor un meniu ofertant, format din cafeaua Seattle’s Best Coffee proaspăt măcinată, potrivită pentru toate gusturile: Espresso, Americano, White Americano, Mocha, Caramel Latte sau deliciosul Cappuccino.

Noul KFC Coffee Corner Dorobanţi este dotat cu echipament de ultimă generaţie, specific cafenelelor, iar servirea clienţilor din restaurant se face în veselă de porţelan. Cafeaua Seattle’s Best Coffee este preparată de către un barista specializat cu ajutorul unei maşini de cafea semiautomată, special concepută pentru cafenele.

Meniul KFC Coffee Corner conţine şi produse de viennoiserie precum croissant-ul sau pain au chocolat, alături de Stracciatella mousse, Panna Cotta, Carrot Cake sau Cheesecake-ul cu topping de ciocolată sau afine, dar şi alte deserturi pe care fanii KFC le pot încerca.

Oferta este disponibilă doar în restaurantele KFC din cadrul Unirea Shopping Center şi KFC Dorobanţi din Bucureşti.