Kaufland vinde mai multe terenuri pentru investiții imobiliare

0
kaufland
sursă foto: baiamare.ro

Kaufland a scos la vânzare prin intermediul site-ului propriu șase terenuri din mai multe localități din țară.

Astfel, la Târgu Secuiesc se vinde un teren de 7.026 m² situat pe str. Cernăuțiului, iar prețul este de 400 lei/mp. Terenul poate fi folosit exclusiv pentru dezvoltarea unei zone comerciale. Detalii aici.

În Sebeș se vinde un teren de 7.708 m² situat pe Str. Industriilor / DN 7 / Str. Augustin Benea, iar prețul este de 430 lei/mp. Terenul poate fi folosit exclusiv pentru dezvoltarea unei zone comerciale. Detalii aici.

La Râmnicu Sărat se vinde un teren de 11.278 m² situat pe Str. C-tin Brâncoveanu nr.46, iar prețul este de 520 lei/mp. Terenul poate fi folosit exclusiv pentru dezvoltarea unei zone comerciale. Detalii aici.

În municipiul Oradea se vinde un teren de 25.234 m² situat pe Str. Tuberozelor nr.26, iar prețul este de 1000 lei/mp. Terenul poate fi folosit exclusiv în scopul construirii unui cartier rezidențial, complex hotelier, clinică privată, office building. Detalii aici.

La Făgăraș se vinde un teren de 6.655 m² situat în strada Tudor Vladimirescu 85-87, iar prețul este de 570 lei/mp. Terenul poate fi folosit exclusiv pentru dezvoltarea unei zone comerciale. Detalii aici.

La Adjud se vinde un teren de 23.683 m² situat în Str. Republicii nr. 2, iar prețul este de 340 lei/mp. Terenul, situat lângă magazinul Lidl, poate fi folosit exclusiv pentru dezvoltarea unei zone comerciale. Detalii aici.

Este important de menționat că nici unul din terenuri nu poate fi parcelat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.