Jysk deschide cel de-al doilea magazin din Pitești

0
jysk fundeni

JYSK deschide cel de-al 52-lea magazin din țară în Pitești. Cu o suprafață totală de 1280 mp, cel de-al doilea magazin JYSK din Pitești a fost inaugurat azi, 16 noiembrie, în strada Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 1, începând cu ora 08.00.

„JYSK a ajuns în Pitești acum 8 ani, așadar locuitorii de aici cunosc de mult timp brandul nostru și fac cumpărături pentru casă de mulți ani din magazinul nostru. Pentru că este un oraș cu potențial mare, ne-am dorit să deschidem un nou magazin aici și, iată, acum anunțăm cu bucurie deschiderea celui de-al doilea magazin JYSK din Pitești. Dacă primul nostru magazin este în sudul orașului, cel de-al doilea magazin va deservi zona de nord, lucru care credem că este în beneficiul clienților din nord, care au acum o destinație de cumpărături mai aproape de casă. Îi așteptăm pe toți la deschidere cu super oferte de până la 75%, cu o petrecere și cadouri în ziua deschiderii”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK a pregătit un eveniment special pentru clienți pentru a marca Marea Deschidere a magazinului din JYSK Sebeș. În ziua inaugurării începând cu ora 08.00, locuitorii Pitești sunt așteptați cu un mic dejun gustos format dintr-o cafea bună și energizantă și un croissant, cu o atmosferă veselă, cu muzică, baloane și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață, pernele fiind una dintre categoriile pentru care este recunoscut brandul JYSK.

“Suntem pregătiți să îi primim pe clienți la inaugurarea celui de-al doilea magazin JYSK din Pitești. Echipa magazinului a muncit mult în ultimele luni pentru ca totul să fie gata în ziua deschiderii, asistenții noștri de vânzări sunt gata să îi consilieze pe clienți cu privire la cele mai bune produse, iar stocurile sunt suficiente pentru toată săptămâna în care vom avea oferte speciale de deschidere”, a declarat  Ioana Luca, District Manager JYSK Pitești.

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/Pitesti .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.