Häfele aduce inovație și funcționalitate în industria hotelieră

Hafele industria hoteliera

Häfele propune pentru prima dată în industria hotelieră internațională coordonarea constantă a designului și finisajelor din cadrul unei game largi de produse.

De acum, arhitecții și designerii pot proiecta în detaliu camerele de hotel, utilizând o singură sursă, suprafață și un stil unic ce oferă oaspeților o ambianță unitară, de la ușa de la intrare până la lumina de la noptieră.

Detaliile de înaltă calitate tind să creeze și să contureze impresia de ansamblu a unei camere de hotel, iar de cele mai multe ori, dotările și amenajarea interioară reprezintă o provocare pentru a impresiona oaspeții. Industria hotelieră se află în prezent într-un trend ascendent, ce se remarcă prin inovație, dar mai ales prin multifuncționalitate. Häfele preîntâmpină aceste tendințe cu o gamă variată de peste 200 de produse de înaltă calitate, realizată în deplină concordanță cu proiectarea și finisajele existente, a declarat Rodica Popescu, Managing Director Häfele România.

Cerințele de proiectare cunoscute sub diverse forme, rotunde sau pătrate, au fost îmbunătățite consecvent cu ajutorul unei noi game de produse, în cadrul căreia se disting patru tipuri de suprafețe ce armonizează stilistic fiecare încăpere. Oțel inoxidabil satinat, negru mat, alamă și crom lustruite, toate aceste suprafețe răspund noilor cerințe din industria hotelieră și creează premisele pentru camere de hotel proiectate în detaliu, cu produse și soluții multifuncționale.

Pornind de la o singură suprafață și un design ales, noile accesorii de mobilier și sistemele Häfele se adresează tuturor spațiilor, pentru ca rezultatul final să surprindă vizual, dar mai ales să îndeplinească fiecare scop și necesitate ale camerelor de hotel. Printre acestea, regăsim o diversitate de uși disponibilă pentru diferitele tipuri de încăperi, sisteme electronice de control al accesului cu tehnologia Dialock, o varietate de mânere adecvate pentru uși și mobilier, dar și soluții de iluminare artistică cu LED-uri. Modulele de sunet ce pot fi controlate cu ajutorul unui smartphone sau tablete, dar și soluțiile complete de depozitare cu accesorii integrate ce pot fi transformate în panouri sau dulapuri răspund de asemenea noilor tendințe din industria hotelieră internațională.

Printre inovațiile momentului, Häfele se remarcă prin:

  • oglinda din baie echipată cu diferite tipuri de iluminare și un sistem de sunet integrat, care menține, de asemenea, reflecția după fiecare duș fierbinte, printr-o încălzire permanentă ce împiedică aburirea.
  • instrumentul „Urban Box”, este un element de perete multifuncțional, liniar și electrificabil, care poate fi utilizat în timpul construcției sau în timpul renovării camerelor de hotel, fiind deosebit de rentabil. Acesta conține un cablu invizibil de conectare, benzi LED Loox destinate podelei sau altor zone din locație, precum și facilități de instalare prin USB, prize suplimentare și încărcătoare
  • noi lumini Loox cu posibilitatea de încărcare prin conexiune USB și senzori de mișcare. Astfel, iluminarea este dusă la un nivel artistic, funcțional și fiabil pentru hotelieri, dar în același timp reușește să surprindă printr-o adaptare la stilul de viață al oaspeților aflat într-o continuă schimbare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here