Globalworth va construi două clădiri de birouri noi în București

globalworth bucuresti
Clădirile de birouri Globalworth din zona Aurel Vlaicu. Sursa: Facebook Globalworth

Globalworth a anunțat achiziţia a două terenuri în zona de nord a Bucurestiului şi începerea lucrărilor de construcţie pentru două noi clădiri de birouri.

Ambele terenuri se află în zona Barbu Văcărescu. Primul este situat între clădirile Globalworth Plaza şi Green Court B, iar cea de-al doilea este adiacent complexului de birouri Green Court, deţinut de asemenea de companie.

În total, acestea vor permite dezvoltarea a aproximativ 40.000 mp de spaţii pentru birouri. Valoarea totală a ambelor terenuri este de aproximativ 16 milioane de euro.

Primul teren va găzdui clădirea de birouri Globalworth Square. După finalizare, prevăzută pentru al doilea semestru al anului 2019, aceasta va oferi chiriaşilor săi spaţii de lucru care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate şi eficienţă energetică.

Cea de-a doua clădire va fi situată în cadrul complexului Green Court si va respecta standardele celor trei clădiri deja existente, atât din punct de vedere arhitectural, cât şi din punct de vedere al calităţii şi eficienţei energetice. Aceasta va fi finalizată în cursul anului 2020.