Film gratuit la Happy Cinema pentru Ioana și Ion

0
happy cinema
facebook.com/HappyCinemaFocsani/

Pe 7 ianuarie 2017 lanțul de cineplexuri HAPPYCINEMA oferă o intrare gratuită la un film la alegere celor care poartă prenumele de Ion, Ioan, Ionel, Ionuț, Ioana, Ionela, în toate orașele în care operează.

Sub sloganul „Ionel, nu mai pirata, hai la HAPPYCINEMA”, evenimentul are ca scop încurajarea vizionării producțiilor cinematografice în mod legal, în condiții de cineplex pentru filmele noi, sau pe platforme online care onorează drepturile de autor, pentru filmele care ies din circuitul cinematografelor.

„De la claritatea imaginii și a sunetului până la calitatea subtitrării sau dublajului, experiența filmului vizionat în cinematograf este incomparabilă cu vizionarea în orice alte condiții. Dorim să reamintim publicului acest lucru”, afirmă Ecaterina Mateescu, administratorul lanțului de cinematografe.

În București, HAPPYCINEMA a deschis recent în incinta Liberty Center din zona Trafic Greu – Vulcan. Iubitorii de film au la dispoziție 1150 de locuri în șapte săli confortabile și o experiență cinematografică de calitate.

Sălile cineplexului HAPPYCINEMA sunt dotate cu echipamente de videoproiecție și sonorizare de ultimă generație, unde publicul poate viziona cele mai recente și mai de succes producții cinematografice internaționale și românești, precum şi filme de artă.

Lanțul de cineplexuri HAPPYCINEMA:

CINEMA BUCUREȘTI: Șoseaua Progresului 151-171, Sector, 5, Bucuresti (în incinta Liberty Center, la 10 minute de Piata Unirii; tramvaie: 1, 8, 11, 23, 25, 32, 47; autobuze: 117, 173, 220; parcare gratuită)

CINEMA FOCȘANI: Calea Moldovei nr. 32 (În incinta Focșani Mall; parcare gratuită)

CINEMA BUZĂU: B-dul Unirii 301A (în incinta Galleria Mall Buzău; parcare gratuită)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.