Face Club Bucharest, cel mai mare spațiu pentru evenimente din oraș

Face Club Bucharest

Pe 24 noiembrie 2017 va fi inaugurat Face Club Bucharest, cel mai mare complex de acest fel din România, care se întinde pe o suprafață de 25.000 de mp.

Un club cu o capacitate de peste 2.200 de persoane, două săli de evenimente de peste 800 mp și un restaurant la care vor găti chefi cu experiență internațională vor alcătui Face Club Bucharest – cel mai mare complex de entertainment din România.

Complexul este amplasat în partea de nord a Bucureștiului, în incinta Romexpo.

Realizarea unui astfel de complex a plecat de la premisa evidentă că Bucureștiul are nevoie de acest gen de locație integrată, care să asigure atât servicii speciale cât și capacitate mare de găzduire. Clubul poate primi peste 2.200 de persoane, fiind ideal și pentru evenimente corporate. Sălile de tip ballroom și restaurantul vor asigura servicii de mare calitate, gestionate fiind de un grup de manageri din străinătate. Ca avantaj adiacent, complexul beneficiază și de o parcare generoasă care exclude din start această problemă a capitalei. Suntem convinși că marile companii vor găsi aici spațiul ideal care să facă față exigențelor lor”, a declarat Cesar Waelivaara, manager al Face Club Bucharest.

Clubul, construit pe o suprafață de 3.000 de mp, este cel mai mare din București și a fost astfel gândit și decorat pentru a crea o experiență unică de entertainment.

Pe ecrane imense, dispuse pe 600 metri, vor fi proiectate imagini spectaculoase tematice. Tavanul va recrea imaginea unui cer senin, plin de stele, un decor unic în peisajul cluburilor bucureștene.

„Din cunoștințele noastre, doar sălile de la Palatul Parlamentului au capacitatea de a găzdui un număr așa de mare persoane. Știm că pentru companii este important să poată avea la dispoziție un spațiu în care să adune toți angajații și colaboratorii și că, de multe ori, le este greu să-l găsească”, a adăugat Cesar Waelivaara.

Parcarea specială dedicată clubului poate susține prezența a peste 400 mașini și va fi gratuită, beneficiind, la cerere, și de serviciul valet parking.

În cadrul complexului există o pădure foarte frumoasă unde doritorii se pot plimba sau organiza diverse evenimente în aer liber.