Două companii închiriază 3,350 m2 în proiectul Timpuri Noi Square

0
timpuri noi square

Vastint România a încheiat contracte de închiriere cu Dcs plus și Impact Hub București pentru o suprafață totală de 3,350 m2 de spațiu de birouri în cadrul ansamblului mixt Timpuri Noi Square din București.

Dcs plus – un lider global în frunizarea soluțiilor IT pentru industria de turism si călătorii – a închiriat o suprafată de 1,675 m2.

Mihai Păduroiu, Head of Advisory & Transaction Services CBRE, notează „CBRE România este foarte mândră de suportul acordat în procesul de relocare al dcs plus în ansamblul de birouri Timpuri Noi Square, dcs find primul chiriaș. Această tranzacție confirmă tendința preconizată de CBRE conform căreia companiile de pe piața locală caută un mediu de lucru îmbunătățit, care să aducă un echilibru între viața de birou și cea personală, prin plasarea angajaților pe primul loc în lista de priorități. În același timp, confirmă calitatea proiectului din punct de vedere al locației, facilități și specificații tehnice de înaltă calitate.”

Impact Hub București a închiriat de asemenea 1,675 m2.

Compania oferă spații de lucru în comun premiate, o comunitate de minți antreprenoriale, programe de dezvoltare și accelerare a afecerilor, oportunități de crowdfunding, formate de conferințe inovatoare și spațiu de evenimente inedite.

Eduard Turcoman, Broker Senior la Cushman & Wakefield’s Echinox, a spus „Impact Hub București își va reloca activitățile în Timpuri Noi Square pe parcursul trimestrului trei al acestui an. Au ales proiectul Vastint datorită etajelor eficiente și a nevoii de a activa într-un ansamblu de birouri de Clasa A localizat în centrul orașului. Echipa Cushman & Wakefield Echinox s-a bucurat să facă această tranzacție posibilă.”

Ansamblul Timpuri Noi Square are o suprafață închiriabilă planificată de 100,000 m2 spațiu de birouri și spațiu comercial, plus 50,000 m2 de spațiu rezidențial. Este cel mai mare proiect mixt din România de astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.