DM Drogerie Markt va deschide un magazin în Openville Timișoara

0
dm drogerie markt
sursa foto: zupernews.files.wordpress.com

Dm drogerie markt va deschide un magazin la parterul primei clădiri de birouri clasa A din ansamblul Openville Timișoara.

Magazinul, cu o suprafață de aproximativ 390 metri pătrați, va fi inaugurat odată cu întreaga clădire United Business Center 2 (UBC 2), în această toamnă.

Acesta este al patrulea magazin al brandului german din rețeaua națională dezvoltată de grupul Iulius, după cele de la Palas Mall Iași, Iulius Mall Iași și Iulius Mall Suceava.

Printre companiile care au contractat spaţii în UBC 2, care are o suprafaţă închiriabilă de 18.000 mp, se numără Ness Software Engineering Services, Autoliv România şi Policlinica „Regina Maria”.

Dorința comună de dezvoltare și de oferire de servicii de calitate clienților a transformat colaborarea dintre dm drogerie markt și grupul Iulius în una de durată, bazată pe încredere, corectitudine și respect reciproc. Ne bucurăm că, împreună, vom ajunge acum și mai aproape de timișoreni”, declară Mag. Milan Radin M.B.A., director general dm drogerie markt România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.