All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

miercuri | 19 februarie | 2020

Decathlon va vinde produse marcă proprie fabricate în România

Decathlon anunță intrarea la raft a etichetei „Fabricat în România”, în toate magazinele din țară. Eticheta semnalizează produsele marcă proprie realizate în unități din România, în fabrici din București, Timișoara și Reșița.

În cele trei unități din țară sunt produse echipamente sportive marcă proprie pentru drumeții montane și trekking, precum încălțăminte, dar și articole textile pentru ciclism și biciclete pentru adulți și copii.

- Publicitate -

Acestea sunt vândute intern, dar și în țări din întreaga Europă. Astfel, peste 60% din cantitățile vândute a peste 20 de modele din întreaga Europă sunt produse în România.

Produse Decathlon marcă proprie, fabricate în România

În fabrica din București sunt realizate articole de încălțăminte pentru drumeție și trekking, sub brandul propriu Quechua. Acestea sunt produse speciale din punct de vedere tehnic, realizate în așa fel încât să fie fiabile pentru tipuri de activități sportive preponderent montane.

Produsele pentru ciclism, brandul B`Twin, sunt realizate în două fabrici, Sport Mechanical Workshop în Timișoara și Nextcity în Reșița, fiind vorba de o gamă mai variată de produse, respectiv biciclete și articolele adiacente necesare pentru acestea.

„Obiectivul Decathlon este acela de a face sportul accesibil cât mai multor oameni, motiv pentru care am ales să fabricăm și în România echipamente sportive pentru mărcile proprii, B’Twin și Quechua. Echipele naționale de producție, care numără în acest moment peste 1.150 de colaboratori, au expertiză puternică și experiență dovedită în producerea de articole sportive sigure și de calitate. De aceea, în următorii ani, Decathlon își propune să dezvolte producția din România și dorește să conceapă modele noi pentru produsele proprii”, spune Raul Buzgar, Lider Național de Producție.

Decizia Decathlon de a produce articolele marcă proprie în România vine din dorința de a face sportul mai accesibil și de a-l integra în activitățile curente ale oamenilor. Produsele se adresează mai multor categorii de utilizatori, de la sportivi avansați, la amatori și pasionați de mișcare, aceștia putând beneficia de o gamă variată de echipamente sportive, la un raport calitate – preț excelent.

- Publicitate -