Decathlon va deschide un magazin în Veranda Mall Obor

decathlon buzau

Decathlon Veranda Mall va fi primul magazin de acest tip deschis în zona semi-centrală a Bucureștiului și va dispune de un loc de joacă pentru copii de 600mp.

Magazinul va oferi echipamente pentru o gamă variată de sporturi, precum: ciclism, natație, sporturi de echipă, fitness, alergare, sporturi de combatere, tenis, drumeție montană, vânătoare, pescuit, echitație, trotinete, role, patinaj, schi și multe altele. 

Veranda Mall continuă extinderea prin introducerea unor noi branduri de renume

„Veranda Mall pune la dispoziția clienților săi un mix optim de chiriași, oferind produse și servicii dintre cele mai variate. În plus, locația centrală și accesul facil la acestea reprezintă unul dintre principalele avantaje ale unui mall de proximitate, așa cum este și Veranda.  Prin extinderea spațiului comercial, ne dorim să fim un reper pentru consumatorii din București, oferindu-le alternative complexe și complete de activități. În scurt timp, aceștia vor putea beneficia de cele mai bune oferte la echipamente sportive direct de la Decathlon, pentru prima dată deschis în centrul orașului. De asemenea, calendarul extinderii până în primăvara anului 2019 va continua cu World Class în luna Octombrie, un operator internațional de cinema și alte spații de retail”, a declarat Valentin Dobrescu, Director Veranda Mall.

În prima parte a anului 2019, Veranda Mall urmează să finalizeze reconfigurarea, respectiv extinderea etajului 2, pentru a găzdui și un cinematograf, inițiativă născută din dorința de a oferi comunității Veranda cele mai potrivite și mai autentice experiente.

Extinderea, atragerea noilor chiriași, precum și modificările aduse spațiului existent vor contribui la atingerea unui grad de ocupare de 98%.