De maine se inchide Carrefour Arad

0
sursa foto: patrikiorga.files.wordpress.com
sursa foto: patrikiorga.files.wordpress.com

Carrefour, magazinul situat în incinta centrului comercial Armonia Arad se va închide incepand cu data de 30 august, in urma deciziei luate de proprietarii centrului comercial Armonia Arad Shopping Center, de reconversie în centru logistic.

 

În ultimii ani am investigat care sunt cele mai eficiente moduri în care putem utiliza spaţiul nostru din Arad. În timp ce retail-ul în această zonă şi mai ales în Arad, a fost afectat de criza economică, am înregistrat o creştere a cererii pentru alte servicii. Astfel, am decis că Armonia este mai potrivită pentru alte scopuri comerciale”, a declarat Wolfgang Idl, coordonatorul Direcției Asset Management Retail al Immofinanz Group pentru News-AR.ro.

Centrul comercial Armonia este amplasat pe una din cele mai importante șosele cu acces către Arad, drumul european E68 care face legătura între Szeged (Ungaria) şi Braşov, şi va fi conectat la autostrada Szeged – Arad – Timişoara – Sibiu care este în prezent în construcţie, cu anumite porţiuni deja finalizate.

Datorită acestui amplasament, Armonia, care se întinde pe o suprafaţă de 43.500 metri pătraţi, se dovedeşte a fi o destinație comercială atractivă pentru clienții care sunt la curent cu ultimele tendinţe din piaţă.

Retailerul precizează că nu va ieşi de pe piaţa arădeană şi în prezent caută activ un alt sit comercial pentru a-şi reloca activitatea.

Armonia Center Arad a fost inaugurat în luna Mai 2008 şi pe lângă un hipermarket Carrefour în suprafaţă totală de 12.550 mp mai include un magazin Bricostore şi o galerie comercială cu aproximativ 80 de magazine.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.