Credit Europe Bank lansează „Creditul Acasă”

credit europe bank

Credit Europe Bank lansează o ofertă de creditare imobiliară în lei cu dobândă avantajoasă și zero comisioane. Produsul „Creditul Acasă”  se adresează clienților care doresc să achiziționeze o locuință sau să refinanțeze un credit contractat cu același scop.

Credit Europe Bank oferă prin „Creditul Acasă” o dobândă avantajoasă, perioadă maximă de rambursare de 30 de ani, avans minim de 15% și zero costuri în ceea ce privește comisionul de analiză de dosar.

Prin oferta pentru investiții imobiliare „Creditul Acasă”, Credit Europe Bank dorește să își susțină clienții atunci când aleg o casă nouă. Produsul vine cu o serie de beneficii pentru deținătorii de CardAvantaj, card de salariu sau alte tipuri de carduri de credit emise de Credit Europe Bank.

Nu în ultimul rând, celor cărora li se aprobă creditul, le-a fost concepută o oferă de MasterCard Debit cu un comision zero de administrare a contului curent pe toată durata de viață a contului și o serie de alte avantaje valabile până la finalul anului.