CBRE este consultant de închiriere pentru proiectul de birouri Willbrook

Willbrook Business and Convention Center

CBRE este consultant de închiriere pentru Willbrook Platinum Business & Convention Center, complex ce încorporează spații de birouri verzi de clasă AAA, precum și cel mai mare centru privat de conferințe din țară.

Centrul are o capacitate de circa 3.000 de persoane, depășit la nivel național doar de Centrul Internațional de Conferințe din incinta Palatului Parlamentului.

Proiectul este situat în București, în zona Băneasa, și este dezvoltat de compania britanică Willbrook International. În ultimele 12 luni, au fost închiriate spații de birouri ce reprezintă 40% din suprafața complexului, iar reprezentanții CBRE se află în discuții avansate cu mai mulți potențiali chiriași. CBRE a intermediat tranzacțiile de închiriere pentru circa 7.000 m² de spații de birouri, ocupate de Pfizer România, Sarantis România, Impact Developer, Samsung România. Suprafețele închiriate variază între 700 m² și 3.000 m², iar tranzacțiile de închiriere sunt atât de tip relocare, cât și renegocieri și prelungiri de contracte. Ținta CBRE este ca până la finalul lui 2018 să mai aducă minimum trei companii în clădire.

Cum arată Willbrook Platinum Business & Convention Center

Willbrook Platinum Business & Convention Center ocupă circa 65.000 m², cu o suprafață închiriabilă de aproximativ 44.000 m², dispuși în două clădiri, A și B.

Fiecare clădire are cinci etaje supraterane, cu o suprafață disponibilă pe etaj de 8.000 m², care poate fi amenajată și împărțită în funcție de nevoile chiriașului. Birourile beneficiază de un aport ridicat de lumină naturală, datorită ferestrelor care acoperă toată fațada. Complexul dispune de 500 de locuri în parcarea subterană și de 350 în cea supraterană.

Printre atuurile proiectului se numără centrul modern de afaceri și conferințe care poate găzdui în jur de 3.000 de participanți la un eveniment, dotat cu 13 săli și tehnologie de ultimă generație. Cea mai mare sală se întinde pe două nivele și dispune de sisteme video și audio încorporate și pereți ce se transformă în ecrane pentru a asigura transmisiuni de cea mai înaltă calitate pe durata conferințelor de amploare, a reuniunilor de afaceri, expozițiilor etc.