Caravana Joburilor Lidl pleacă la drum prin toată țara

caravana joburilor lidl

Caravana Joburilor Lidl este un program de recrutare care va dura până în luna octombrie și va tranzita fiecare oraș în care retailerul are magazine.

Caravana Joburilor Lidl se va opri în parcările a 88 de supermarketuri pe care retailerul le deține, după ce a plecat la drum din parcarea magazinului situat pe Bulevardul Timișoara, București.

Pentru început, până la 25 aprilie, caravana se va afla în parcarea unor magazine din București și llfov, apoi va pleca spre alte unități din țară.

Anul acesta avem disponibile peste 500 de locuri de muncă. Ținând cont de  investiția constantă în îmbunătățirea proceselor și a programelor dedicate angajaților, Caravana Joburilor Lidl se aliniază perfect cu misiunea companiei noastre, a declarat Mihaela Anca, managerul departamentului de Resurse Umane al Lidl România.

Cei interesați își vor putea depune CV-ul și vor afla informații de la echipa Lidl prezentă în oraș. Printre beneficiile de care vor dispune viitorii angajați se numără cursuri și programe de dezvoltare profesională și personală, asigurare medicală gratuită, tichete de masă, vouchere, tichete cadou și abonamente la sală.