Bucur Retail Park, un nou proiect pe Bd. Timișoara din București

penny market bd timisoara
sursă foto: Google Maps

Bucur Retail Park, va fi dezvoltat de compania românească Bucur S.A., va ocupa 28.000 mp și va fi construit în trei etape. Parcul comercial este situat pe Bd. Timișoara, nr. 56, în apropierea intersecției cu strada Moinești, zona Frigocom.

În prima fază a construcției, care va fi inaugurată în 6 decembrie, vor fi livrați 4.200 mp de spații comerciale ocupate de:

  • Penny Market, care ocupă o suprafață de 1288 mp, deschis în urmă cu doi ani.
  • Retailerul vestimentar german Kik, care va deschide în cursul anului viitor primul magazin din București, cu o suprafață de 603 mp;
  • Polonezii de la PEPCO, care au închiriat 438 mp;
  • JYSK, retailerul danez de mobilă și decorațiuni, care ocupă un spațiu de 1.052 mp;
  • Lanțul german de magazine de cosmetice și bunuri de larg consum, DM Drogerie Markt, care deschide o unitate de 412 mp.

Bucur S.A. are în plan ca faza a doua de dezvoltare a proiectului să fie dedicată segmentului agroalimentar, iar cea de-a treia, celui rezidențial. Finalizarea integrală a Bucur Retail Park este prognozată pentru 2022.

Bulevardul Timișoara din București este, probabil, cea mai importantă arteră comercială din România, aici fiind situate mall-urile AFI Cotroceni, Plaza România, două supermarketuri Penny Market, un Lidl, iar la intersecția cu strada Valea Cascadelor, magazine Dedeman și Selgros.