Avangarde Rezidențial Prelungirea Ghencea

1
Avangarde Rezidențial Ghencea
Sursă foto: avangarderezidential.ro/galerie_foto_baza_si_ansamblu.html

Proiectul Avangarde Rezidențial se află în București, zona Drumul Taberei, strada Prelungirea Ghencea 318 – 320, sector 6. Dezvoltatorul mai are la activ altre trei ansambluri rezidențiale finalizate sau aflate în curs de extindere: Avangarde Militari, Avangarde Home – Roșu și Avangarde City.

 

Despre complex

Complexul este conectat la toate utilitățile sectorului 6, iar conform site-ului dezvoltatorului, are un parc cu o suprafață de 1.000 mp, teren de fotbal și piscină.

Avangarde Rezidențial Prelungirea Ghencea beneficiază de securitate proprie 24/24, monitorizare video și pază umană. Toate apartamentele vin complet utilate, cu centrală termică proprie, gresie, faianță, parchet, termopane, etc.

Peste stradă de complex se află un supermarket Mega Image și o piață agro alimentară.

 

Acces

Complexul Avangarde Rezidențial Prelungirea Ghencea se află vis-a-vis de Cartierul Latin și blocurile Red House, fiind ușor accesibil din Prelungirea Ghencea, dar și din centura capitalei. Acesta se află la 1 km de centură și 2,2 km față de intersecția cu strada Valea Oltului.

 

Hartă

 

Transport în comun

Cel mai apropiat mijloc de transport în comun se află în Cartierul Latin, la circa 300 de metri, unde au capătul de linie autobuzele 122 (circulă spre Piața Universității) și 222 (circulă spre Ghencea).

 

Prețuri și specificații tehnice apartamente:

Sunt disponibile garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere. Verifică site-ul dezvoltatorului pentru prețuri actualizate și oferte speciale.

 

Surse de informare:

Website dezvoltator: http://www.avangarderezidential.ro/index_2.html

Galerie foto: http://www.avangarderezidential.ro/galerie_foto_baza_si_ansamblu.html

Forum: http://forum.softpedia.com/topic/651843-avangarde-residence

 

Sursă foto articol:

http://www.avangarderezidential.ro/galerie_foto_baza_si_ansamblu.html

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.