Apartamentul pilot din Laguna Residence a fost deschis publicului

0
laguna residence
http://www.facebook.com/lagunaresidence

La scurt timp de la preluarea Laguna Residence, grupul spaniol Gea 21 ?li?kilerde inaugureaza un apartament pilot complet amenajat in business? cadrul acestui ansamblu rezidential de lux, cei interesati putand programa deja o vizionare. De asemenea, se pot viziona imagini pe pagina de facebook a proiectului http://www.facebook.com/lagunaresidence.

Apartamentul pilot este situat la etajul 2 Home, din cladirea D, iar terasa aferenta living-ului ofera o priveliste speciala cu deschidere catre Lacul Tei.

Vizitatorii se vor putea convinge de posibilitatile extraordinare de amenajare a spatiului pe care le confera compartimentarea spatioasa a apartamentelor din cadrul ansamblului Laguna Residence si, de asemenea, vor putea descoperi avantajele noilor optiuni de finisaje.

Astfel, s-a implementat un sistem centralizat de aer conditionat pentru fiecare apartament in locul sistemului wholesale nfl jerseys initial cu splitere, parchetul Post triplu stratificat a fost inlocuit cu parchet masiv, iar pentru usile de interior s-a preferat varianta de usi masive University in locul celor wholesale NFL jerseys celulare.

Blocul D este unul dintre cele 5 blocuri ce cheap jerseys insumeaza 140 de apartamente si care isi vor putea primi primii proprietari incepand cu finalul a acestui an/primele luni ale anului urmator.