Alukönigstahl România are un nou depozit în sudul Bucureștiului

Alukonigstahl Romania
Alukönigstahl | sursă foto: spatiulconstruit.ro

Alukönigstahl România, companie care activează pe piața sistemelor din aluminiu, PVC și oțel, are un nou depozit situat în sudul capitalei, cu o suprafață totală de 3.650 mp, mai mare cu 35% față de cel anterior, peste 1.000 de articole în stoc, fiind dotat cu trei poduri rulante și sisteme de depozitare moderne.

O echipă logistică formată din 12 manipulanți și 5 referenți stă la dispoziția clienților, astfel încât livrarea comenzilor să fie una promptă și eficientă.

Compania anunță afaceri în creștere pentru anul 2017, de 18,1 milioane de euro, iar pentru acest an estimează să depășească 20 de milioane de euro. În prezent, compania livrează soluții de sistem către segmentul de office – 75% din totalul afacerilor, 19% către zona rezidențială, restul către alte tipuri de construcții, spitale, retail și edificii culturale.

Cea mai mare parte a cifrei de afaceri, aproximativ 15,9 milioane euro, se realizează din livrarea soluțiilor și sistemelor de profile din aluminiu pentru pereți cortină, uși, ferestre, uși glisante urmate de vânzările de sisteme din PVC aflate în creștere în 2017, de peste 1,1 milioane de euro, iar restul din sistemele din oțel, în special construcții rezistente la foc.

Locații care utilizează soluțiile Alukönigstahl

Printre cele mai importante proiecte din 2017 unde compania a oferit consultanță  și soluții se numără: Orhideea Tower, Globalworth Campus 2, Timpuri Noi Square din București, Openville și Vox Timișoara, The Office Cluj, Coresi Business Park Brașov, Bucharest Business Garden, Starnet Office Chișinău, Lidl Offices, Riviera Office Cluj, Hotel Hilton Garden Inn, Hotel IBIS Arad, One Herăstrău Park, Nathex Work & Living Cluj Napoca.