AFI Tech Park, cel mai nou proiect de birouri al AFI

afi tech park
sursă foto: afi-europe.eu

AFI Europe a început dezvoltarea AFI TECH PARK, un parc de afaceri cu o suprafaţă închiriabilă de 50.000 de metri pătraţi, situat pe Șos. Progresului, București.

Prima fază a proiectului, AFI TECH PARK 1, urmează să fie livrată în primul trimestru al anului 2018 şi va oferi 20.000 de metri pătraţi închiriabili de spaţii de birouri moderne.

AFI TECH PARK va avea 2 clădiri de clasa A de înălţime redusă şi un turn de birouri, înconjurate de multe spaţii verzi, cu o piaţetă centrală şi grădini, care vor oferi standarde tehnice înalte, opţiuni de extindere şi toate facilităţile pentru viitorii chiriaşi.

În plus, zona de retail din AFI TECH PARK 1 va asigura acces imediat către diferite servicii, fiind ocupată de un supermarket, un club de fitness, un restaurant, o cafenea, o farmacie şi altele.

Din punct de vedere tehnic, AFI TECH PARK va avea o dispunere standard a etajelor cu o suprafaţă de aproape 3.000 mp, special proiectată pentru chiriaşii care au nevoie de o suprafaţă mare, cum ar fi companiile care oferă servicii de BPO, back office, industria farmaceutică, IT&C şi servicii financiare, directe sau prin operatori externalizaţi, companii de distribuţie.