Afi Tech Park 1 a ajuns la un grad de ocupare de 50%

AFI TECH PARK

Connect 44, companie care activează în domeniul ingineriei telecomunicațiilor, și Best Chef, brand de servicii de catering pentru segmentul office din București, au închiriat o suprafață totală de aproximativ 2.300 mp în AFI Tech Park 1.

Cu acești noi chiriași, AFI Tech Park 1 atinge o rată de ocupare de 50%.

„Companiile cu potențial si planuri de creștere, precum Connect 44 și Best Chef, aleg să își stabilească o nouă locație într-o clădire de birouri ca AFI Tech Park 1 pentru că își doresc să facă parte dintr-un complex de birouri „verde”, cu conexiuni de transport excelente și cu soluții de mobilitate pentru angajații lor, care pun accent pe optimizarea timpului petrecut între casă și birou. Înainte de toate, AFI Tech Park 1 și clădirile care vor completa complexul, AFI Tech Park 2 & 3, vor reprezenta un business campus activ, într-o zonă care oferă nu numai spații de birouri, ci și o comunitate cu facilități pentru membrii săi. De aceea, mai bine de 10.000 de metri pătrați au fost deja închiriați înainte de lansarea noii clădiri”, a declarat Doron Klein, CEO AFI Europe Romania.

AFI Tech Park va deveni unul dintre cele mai complexe proiecte de birouri din oraș, oferind 56.000 de metri pătrați de birouri Clasa A prin cele două clădiri cu regim de înălțime P+8 și o clădire turn de 14 etaje.

Printre servicii pe care complexul de birouri le pune la dispoziția chiriașilor se numără: o sală de conferințe de 400 mp care poate fi rezervată de toți chiriașii în regim orar, cardul de membru AFI Tech Park Club, care le oferă reduceri la restaurantele din zonă și la alte servicii, precum și activități sportive oferite de World Class, care a închiriat 1.500 mp în AFI Tech Park 1. AFI Tech Park 1 a primit deja pre-certificarea LEED-Platinum de „clădire verde”.

Cine sunt noii chiriași

Cu un spațiu închiriat de 1.800 mp în AFI Tech Park 1, Connect 44 este un grup cu sediul central în Lucerna, Elveția, fondat în 2000, cu peste 600 de angajați în Elveția, Marea Britanie, Germania, Franța, România și Chile. În România, Connect 44 a creat, în doar un an, peste 90 de locuri de muncă în domeniul inginieriei telecomunicațiilor. Creșterea și evoluția companiei vor continua datorită inovației, agilității și calității de top a serviciilor de telecomunicații pe care compania le furnizează clienților săi. Relația solidă pe care compania a construit-o deja cu clienții săi, precum și cele 200 de noi locuri de muncă ce vor fi create în noul spațiu de birouri, reprezintă o confirmare a perspectivelor pozitive ale companiei Connect 44.

Best Chef va deschide o cantină pe o suprafață de 420 de metri pătrați dedicată angajaților companiilor prezente în AFI Tech Park 1. Cu o prezență de peste 15 ani pe piața locală, Best Chef aduce rafinament și gust în arta culinară prin bucătăria internațională, precum și o echipă de profesioniști cu o expertiză care variază de la evenimente de business la evenimente private, investind timp și efort pentru a furniza cele mai bune servicii de pe piața românească. În celelalte proiecte de birouri în care este prezent, brandul Best Chef pune la dispoziția clienților săi o ofertă culinară variată și la cele mai înalte standarde.

Cei doi chiriași noi se alătură altor companii și organizații lideri în domeniile lor, care au închiriat spații de birouri în AFI Tech Park 1, precum: Hilti România, Knauf (cu cele două divizii, Knauf Gips și Knauf Insulation), World Class, WWF, Game World Group sau RTC Proffice Experience.