AFI a preînchiriat jumătate din spațiile de birouri din noile clădiri

0
afi business
.

Clădirile de birouri AFI Park 4 și 5 au atins un grad de ocupare de 50% la începutul anului 2016, prin semnarea unor contracte de pre-închiriere pentru 16.000 de metri pătrați.

A patra și a cincea fază a proiectului de birouri AFI Park, dezvoltat în apropierea mall-ului din Cotroceni, vor fi livrate peste două săptămâni, când primii chiriași vor prelua spațiile și vor demara operațiunile.

Cameron, unul dintre chiriașii din AFI Park 1, se va extinde și își va reloca birourile în AFI Park 4&5. Celelalte trei companii care au semnat contracte de pre-închiriere pentru spații din cele două clădiri provin din industria IT&C. SII România, o companie specializată în oferirea de servicii și soluții tehnologice pentru firme medii și mari, a închiriat 3.000 mp la etajul 10 al clădirilor de birouri, în timp ce o suprafață de 3.000 mp va fi ocupată de un nou jucător important pe piața de IT&C din România. Adițional, câteva mii de metri pătrați sunt preluați de către ORTEC Central & Eastern Europe, sucursala regională a companiei olandeze ORTEC, specializată în soluții software pentru planificare avansată și optimizări.

Parterul va fi ocupat de restaurantul italienesc “Trattoria Uno”, care se află lângă “Tucano Café” și un showroom al “Pinum Doors & Windows”.

Spațiile din AFI Park 4&5 sunt livrate în concordanță cu design-ul și planurile chiriașilor. Cererile specifice din partea companiilor din industria IT&C sunt o suprafață a etajului de 3.000 mp, o înălțime de 2,8 m între podea și tavan, pentru a permite intrarea la maximum a luminii naturale, și un sistem de protecție împotriva incendiilor conform cu standardele Uniunii Europene, care să includă stropitoare și detectoare de fum.

La fel ca toate clădirile din AFI Park, AFI Park 4&5 beneficiază de o reducere cu aproximativ 40% a consumului de energie și apă, în comparație cu un spațiu de birouri obișnuit. Proiectul cuprinde dotări unice, cum ar fi modul în care sunt concepute sistemele electrice și HVAC, în concordanță cu un plan al spațiului de la o stație de lucru la 7 metri pătrați și o opțiune de iluminare cu leduri a birourilor.

Un element unic adițional care diferențiază clădirile de birouri de celelalte proiecte de pe piață este reprezentat de mai multe soluții avansate de back-up, care includ alimentarea cu electricitate de înaltă tensiune din 2 surse diferite, ce le asigură chiriașilor AFI Park 4&5 derularea continuă a activităților lor, pe tot parcursul anului.

AFI Park include 5 clădiri de birouri de clasa A, cu o suprafață închiriabilă totală de peste 70.000 de metri pătrați, aflate în proximitatea centrului comercial AFI Palace Cotroceni (82.000 mp închiriabili). Complexul (152.000 mp de spații închiriabile) oferă o combinație perfectă și convenabilă între business și viața personală, fiind un mediu de lucru care răspunde stilului de viață modern, căutat atât de mult de către generațiile din industria IT – generațiile X, Y și Z.

AFI Park este ușor accesibil prin transportul public, cu o stație de metrou aflată în apropiere (Politehnica), la doar 250 de metri de proiect, alături de alte 12 linii diferite de autobuz și tramvai, care deservesc parcul de afaceri și centrul comercial. AFI Park a devenit hub-ul de IT&C pentru importante companii internaționale, precum: Electronic Arts, grupul TELUS International, Endava România, cu sediul central în Marea Britanie, Microchip Technology, Sparkware Technologies și Cameron România, parte din grupul Cameron.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.